В СБУ заявляють про часті візити Суркова на окупований Донбас

Читать на русском
Помічник російського лідера Владислав Сурков багато разів перетинав українсько-російський кордон для відвідування ОРДЛО.
Владислав Сурков

Помічник президента Росії Владислав Сурков бере участь в організації агресивних дій РФ проти України. Служба безпеки України неодноразово фіксувала його приїзд на окуповану територію Донбасу.

Про це заявив керівник апарату голови СБУ Олександр Ткачук, коментуючи інформацію військової розвідки про те, що нещодавно в окупованому Донецьку була нарада за участю помічника Путіна, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Напевно, краще запитати у військової розвідки, якщо вони можуть щось додатково повідомити. Наша служба володіє великою кількістю підтверджень того, що пан Сурков безпосередньо бере участь в організації агресивних дій РФ щодо України як на окупованих територіях, так і на іншій території у вигляді дестабілізаційних процесів», – заявив Ткачук.

Він також зазначив, що спецслужба неодноразово фіксувала візити помічника Путіна на окупований Донбас.

«Раніше, не кажучи про цей візит, ми фіксували неодноразово приїзди пана Суркова на територію окупованого Донбасу. Що стосується конкретно цього випадку, прошу звернутися до колег із розвідки», – додав співробітник СБУ.

Нагадаємо, раніше прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков натякнув, що в бойовиків навряд чи закінчаться боєприпаси.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: