Бойовики майже 100 разів обстріляли сили АТО – штаб

Читать на русском
У штабі антитерористичної операції розповіли про минулу добу поблизу лінії розмежування на Донбасі.

За минулу добу бойовики 94 рази обстріляли позиції українських військових на Донбасі, поранивши при цьому п'ятьох військовослужбовців і травмувавши одного.

Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook, пише «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«П'ятеро наших військових поранені, один – травмований», – повідомляють у штабі.

На маріупольському напрямку з артилерії 152 та 122 мм обстріляні Бердянське, Лебединське й Талаківка, з мінометів – Троїцьке, Красногорівка, Павлопіль, Мар’їнка, Водяне, Широкине та Гнутове. Під вогонь гранатометів та стрілецької зброї потрапили Красногорівка, Мар’їнка, Лебединське, Новотроїцьке. Снайпери обстрілювали Гнутове та Павлопіль, БМП і танк – Широкине та Красногорівку.

На луганському напрямку загарбники з мінометів обстріляли Катеринівку, Попасну, Новозванівку, з гранатометів та стрілецької зброї – Кримське, Новоолександрівку, Троїцьке. По Кримському та Жовтому вогонь вели снайпери противника.

На донецькому напрямку окупанти з танків, 120-мм та 82-мм мінометів, гранатометів та стрілецької зброї неодноразово вели вогонь по наших позиціях у районі Пісків, Авдіївки, Кам’янки, Зайцевого, Опитного, Новгородського, Залізного та Луганського. По Невельському вів вогонь снайпер, а по Луганському – БМП ворога.

Нагадаємо, раніше бойовики з «Градів» обстріляли Новозванівку, а українська розвідка повідомила майже про 400 бойовиків, які потрапили до лікарень Донецька.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: