Авдіївка: Бойовики почали штурм позицій сил АТО в районі промзони

Читать на русском
Російсько-окупаційні війська почали штурм позицій Збройних сил України в районі Авдіївської промзони з застосуванням 152 мм гармат і мінометів калібру 120 мм.

У зоні проведення АТО бойовики, незважаючи на домовленості про припинення вогню, почали штурмові дії позицій сил АТО в районі Авдіївської промзони з застосуванням 152-мм гармат і мінометів калібру 120 мм

Про це станом на вечір 4 лютого повідомили в прес-центрі штабу АТО, передає «Слово і Діло».

«Незважаючи на досягнуті домовленості про припинення вогню для відновлення пошкоджених електромереж в Авдіївці російсько-окупаційні війська грубо порушили режим «Тиша». Близько 17:30 окупанти почали штурмові дії наших позицій в районі Авдіївської промзони з застосуванням 152-мм гармат і мінометів 120 мм калібру», - заявили в штабі.

У Києві прогнозують нову хвилю переселенців через загострення на ДонбасіЗагострення військового конфлікту в районі Авдіївки може призвести до нової хвилі переміщення людей усередині країни.

«Противник навмисно зриває ремонтні роботи з метою загострення гуманітарних проблем у місті», - підкреслили в штабі АТО.

За повідомленням Міноборони України, бойовики почали штурмові дії в районі опорного пункту «Орел».

«Начальник Генштабу доповів президенту України про порушення режиму «тиші», який попередньо був досягнутий... Також повідомлено СЦКК і ОБСЄ та проінформовано про адекватному реагуванні на порушення з рівнозначного озброєння, яке застосовують російсько-окупаційні війська», - зазначили в Міноборони.

Сьогодні з Авдіївки евакуювали ще 22 людини, загалом з міста виїхали 266 жителів.

Нагадаємо, 6 лютого Європарламент розгляне загострення ситуації в Авдіївці.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: