В зоні АТО загинули 2 українських військових, ще 10 – поранені

Читать на русском
Минулої доби терористи продовжили обстрілювати Авдіївку, використовуючи РСЗВ БМ-21 Град, 152-мм та 122-мм артилерію та танки.

Минулої доби терористи продовжили обстрілювати Авдіївку, використовуючи РСЗВ БМ-21 «Град», 152-мм та 122-мм артилерію та танки.

Про це повідомили в прес-центрі штабу АТО в Facebook, пише «Слово і Діло».

На донецькому напрямку терористи минулої доби з артилерії різних калібрів вели вогонь по Верхньоторецькому.

На маріупольському напрямку окупанти з РСЗВ БМ-21 «Град» та 122-мм артилерії вели вогонь по Водяному. По Красногорівці гатили з танка, 122-мм артилерії, 120-мм та 82-мм мінометів, гранатометів та стрілецької зброї.

Зі 122-мм артилерії та мінометів окупанти обстріляли Гранітне, Богданівку та Широкине. По Мар’їнці та Чермалику вогонь вели міномети різних калібрів. Із гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї ворог відкривав вогонь по Широкиному, Новотроїцькому, Новомихайлівці та Новогригорівці.

Сьогодні з Авдіївки евакуювали 132 людини – рятувальникиСтаном на 16 годину 1 лютого з Авдіївки евакуйовані 132 мирних жителя, в тому числі 70 дітей.

На луганському напрямку зі 152-мм та 122-мм артилерії окупанти обстріляли Кримське та Врубівку, з мінометів – Катеринівку, Новозванівку, Троїцьке та Попасну, а зі стрілецької зброї – Кримське.

Загалом зафіксовано 67 обстрілів. Двоє українських військових загинули, десятеро поранені й четверо травмовано.

Нагадаємо, сьогодні Радбез ООН проведе засідання щодо боїв під Авдіївкою. Крім того, в Мінську закликали припинити вогонь на Донбасі до 5 лютого.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: