Російських спортсменів не допустили до кваліфікації на Паралімпіаду-2018

Читать на русском
Російських спортсменів-паралімпійців не допустили до кваліфікації Паралімпійських ігор 2018 року.

Міжнародний паралімпійський комітет (МПК) відмовив паралімпійського комітету Росії (ПКР) у заявці спортсменів на кваліфікацію на Паралімпіаду 2018 року в Пхенчхані.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на УНН.

Прохання про участь в кваліфікації на Паралімпіаду-2018 була відхилена через те, що російський комітет відсторонений від членства в МПК.

Як зазначається, рішення про призупинення членства було озвучено 7 серпня 2016 року і до цих пір залишається в силі, оскільки ПКР не виконав критерії відновлення членства, опубліковані в листопаді 2016 року.

Однак в ПКР відзначили, що таке рішення Міжнародного паралімпійського комітету не обов'язково закриває двері для Росії на Паралімпіаді в Пхенчхані. Відзначається, що за умови, якщо російський паралімпійський комітет виконає критерії відновлення членства до Ігор-2018, МПК відновить його членство.

Нагадаємо, раніше глава олімпійського союзу ФРН (DOSB) Альфонс Хьорман виступив за відсторонення Російської збірної від Олімпійських ігор 2018 і 2020 років, якщо підтвердиться існування державної системи допінгу в РФ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: