Бойовики продовжують обстрілювати Авдіївку: 3 військових загинули, 20 – поранені

Читать на русском
Найнапруженішою залишається ситуація на донецькому напрямку в районі Авдіївки. Про це повідомляють у прес-центрі штабу АТО.

Найнапруженішою залишається ситуація на донецькому напрямку в районі Авдіївки.

Про це повідомляється на сторінці прес-центру штабу АТО в Facebook, пише «Слово і Діло».

Біля Авдіївки російсько-окупаційні війська застосовували 152-мм та 122-мм артилерію, 120-мм та 82-мм міномети, гранатомети та стрілецьку зброю.

Із тих самих видів озброєння російсько-окупаційні війська багаторазово обстрілювали Зайцеве, Троїцьке, Кам’янку, Новотроїцьке, Луганське, Невельське та Опитне. По Пісках та Авдіївці протягом дня вогонь вели танки.

В Авдіївці оголосили надзвичайний станВ Авдіївці оголошено надзвичайний стан, повідомив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

На маріупольському напрямку зі 152-мм та 122-мм артилерії загарбники вели вогонь по Водяному та Красногорівці. З мінометів різних калібрів обстрілювали Новотроїцьке, Красногорівку, Новогригорівку, Талаківку та Лебединське. З гранатометів та стрілецької зброї – Павлопіль, Талаківку, Лебединське, Гнутове, Широкине та Водяне. По Новогригорівці вела вогонь БМП противника.

На луганському напрямку з мінометів обстріляно Троїцьке, Попасну, Новоолександрівку. З гранатометів – Новозванівку та Станицю Луганську.

Загалом зафіксовано 71 обстріл. Троє українських військових загинули, 20 – поранені, 4 – травмовані.

Нагадаємо, 29 січня загинули п'ятеро бійців, дев'ятеро отримали поранення, ще четверо – були травмовані. Наступного дня, 30 січня, троє військових загинули, сімнадцять були поранені й троє травмовані.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: