Винуватцеві вибуху будинку в Сумах оголосили підозру

Читать на русском
Правоохоронці оголосили підозру винуватцю вибуху в десятиповерховому будинку в місті Суми, від якого загинула жінка.

Правоохоронці вручили повідомлення про підозру винуватцю вибуху в десятиповерховому будинку в місті Суми, який стався 3 січня і від якого загинула жінка.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу прокуратури Сумської області.

5 січня 2017 року, 59-річному жителю вказаного будинку вручено повідомлення про підозру. Дії чоловіка кваліфіковано за ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження чужого майна, що спричинило тяжкі наслідки) КК України.

В результаті вибуху загинула 64-річна жінка. Підозрюваний під час допиту, в присутності свідків, повідомив, що він навмисне відкрив на кухні вентилі газової плити, а потім ще і пошкодив трубу, напустив у приміщення газу і підпалив сигарету.

В даний час чоловік знаходиться в лікарні під постійним наглядом правоохоронців. Вирішується питання про проведення судово-психіатричної експертизи щодо його осудності. Зазначені процесуальні дії виконувалися з дозволу лікаря.

Винуватцеві вибуху загрожує до десяти років позбавлення волі.

Нагадаємо, в результаті вибуху без послідуючого горіння, попередньо побутового газу, 3 січня ввечері на 7-му поверсі в десятиповерховому житловому будинку в Сумах по вул. Металургів загинула жінка, двоє людей врятовано з-під завалів. За медичною допомогою зверталися 10 осіб (3 дітей, 7 дорослих).

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: