16 військовослужбовців отримали від Полторака нагороди за зразкову службу

Читать на русском
16 військовослужбовців Збройних сил України отримали нагороди, подарунки та грошові премії за зразкову службу з рук міністра оборони Степана Полторака.
Нагорода "За зразкову службу"Фото: mukachevo.net

Міністр оборони Степан Полторак вручив 16-ти військовослужбовцям, які перебувають на лікуванні у Львівській області, нагороди за зразкову службу.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу МОУ.

Під час відвідин Військово-клінічного центру Західного регіону Полторак подякував військовослужбовцям за проявлену мужність під час участі в антитерористичній операції і нагородив їх відомчими нагородами та грошовими преміями. 16 із них отримали нагрудний знак «За зразкову службу», подарунки та грошові премії в розмірі 10 тис. грн.

«Завдяки таким як ви, завдяки тим, хто сьогодні перебуває на фронті, ми маємо можливість зміцнювати армію і проводити реформи всередині країни. Дякую за вашу самовідданість, за те, що не ховалися за спини інших, за те, що пішли на фронт, щоб захистити країну і народ», – звернувся до військових глава оборонного відомства.

Нагадаємо, сьогодні делегація на чолі з Президентом України Петром Порошенко вшанувала пам'ять героїв Крут, поклавши квіти до Аскольдової могили в Києві.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: