Адвокат Януковича відмовився прийняти уточнену підозру в держзраді

Читать на русском
Адвокат екс-президента Віктора Януковича відмовився прийняти уточнену підозру в скоєнні державної зради.
Віктор Янукович

Адвокат екс-президента Віктора Януковича відмовився прийняти уточнену підозру в скоєнні державної зради.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

За словами захисника Януковича Ігоря Федоренка, в п'ятницю він прибув за викликом в Головну військову прокуратуру України і знову надав інформацію про поважні причини неявки екс-президента для проведення слідчих дій.

Він заявив, що це має робитися в рамках процедури щодо міжнародно-правової допомоги на території Російської Федерації.

Прокурор Генпрокуратури України Максим Крим повідомив, що адвокат Януковича відмовився прийняти уточнену підозру у держзраді.

Луценко спрогнозував дату суду в справі про держзраду ЯнуковичаГолова Генпрокуратури Юрій Луценко спрогнозував початок процесу в суді в справі щодо держзради Януковича.

«Прибувши до приміщення ГПУ, адвокат письмово підтвердив факт небажання отримувати зазначене повідомлення. Разом з тим, одночасно дане повідомлення було направлене поштою, за адресою здійснення ним адвокатської діяльності. Тому ГПУ вжиті заходи щодо вручення такого повідомлення», – розповів прокурор в ефірі телеканалу «112-Украна». Він уточнив, що відмова адвокатів особисто отримувати повідомлення про зміну підозри Януковичу не впливає на досудове слідство.

Українська прокуратура просить надати інформацію про те, чи є в Януковича громадянство Росії та адресу його проживання.

Нагадаємо, ГПУ викликала Януковича 27 і 30 січня для допиту та ознайомлення його з матеріалами справи про держзраду. Раніше повідомлялось, що ГПУ отримала докази держзради екс-президента.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: