У Рівненській області конфіскували півцентнера бурштину

Читать на русском
Троє громадян збиралися перевозити партію незаконно видобутих каменів. Згодом оперативники встановили маршрут їхнього руху.

Працівники Нацполіції вилучили в Рівненській області майже 50 кілограмів незаконно видобутого бурштину.

Про це повідомляє департамент захисту економіки Національної поліції України, передає «Слово і Діло».

«На узбіччі поблизу села Олександрія Рівненського району був припаркований автомобіль, в який троє громадян намагалися закинути валізи. Всі особи – жителі Березнівського та Костопільського районів. Під час огляду багажу співробітники УЗЕ в Рівненській області виявили два мішки з бурштином вагою майже 50 кілограмів», – йдеться в повідомленні.

За попередніми оцінками, вартість каменів становить майже півмільйона гривень.

Поки політики обіцяють, бандити ділять український бурштин«Слово і Діло» вирішило нагадати політикам, що їм варто поквапитися з виконанням своїх обіцянок щодо бурштину, оскільки за дорогоцінне каміння вже проливається кров.

Поліцейські встановлюють місце призначення бурштину-сирцю, а також осіб, які організували незаконний видобуток.

Як повідомлялося раніше, в Старому Селі Рокитнівського району Рівненської області сталася перестрілка між місцевими жителями й копачами бурштину. Повідомляється про поранених і заручників.

У межах так званої «бурштинової республіки» та на держкордоні силовики регулярно вилучають незаконно видобутий бурштин в українському Поліссі.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: