У Рівненській області сталася перестрілка між копачами бурштину

Читать на русском
У селі Старе Село Рокитнівського району Рівненської області сталася перестрілка між копачами бурштину.

У Старому Селі Рокитнівського району Рівненської області в неділю сталася перестрілка між місцевими жителями і копачами бурштину. Повідомляється про поранених і заручниках.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на ТСН.

За інформацією журналістів, у стрільбі є троє поранених.

Жителі Старого Села розповіли, що до них приїхали невідомі з автоматичною зброєю. Начебто, для того, щоб «покривати» видобуток бурштину. Відзначається, що місцеві жителі дали відсіч.

Одного заручника захисники села обіцяли передати поліцейським тільки в присутності журналістів, оскільки люди вже не вірять місцевим правоохоронцям.

Луценко передумав домагатися легалізації видобутку бурштинуГенеральний прокурор за 4 місяці так і не звернувся до парламенту з вимогою ухвалити закон про легалізацію видобутку бурштину.

Пізніше стало відомо, що місцеві жителі затримали трьох чоловіків. Їх доставили в приміщення сільської ради, де і тримали.

Перед тим, як їх затримали, була стрілянина і їх трьох поранили. З сільської ради двох чоловіків забрала «швидка». ТСН з неофіційних джерел стало відомо, що вони знаходяться в Рокитнівської лікарні. У одного - проникаюче поранення черевної порожнини. У іншого поранена гомілку. Одному з них зараз повинні робити операцію. Однак, офіційно це не підтверджують.

Третього чоловіка тримали до приїзду знімальної групи ТСН. У нього вогнепальне поранення руки.

Нагадаємо, раніше Співробітниками Державної прикордонної служби України в пункті пропуску «Ягодин» у Волинській області під час огляду автомобіля було виявлено понад 25 кілограм бурштину.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: