Кабмін повертається до довгострокового планування в економіці

Читать на русском
Перший план буде містити конкретні кроки дій кожного міністерства на 2017-2020 роки, щоб забезпечити економічне зростання та соціальну справедливість.

Кабінет міністрів працює над розробкою плану розвитку країни на чотирирічний період, який буде містити конкретні кроки дій кожного міністерства до 2020 року.

Про це під час засідання уряду повідомив прем'єр-міністр Володимир Гройсман, передає «Слово і Діло».

«Я б хотів, щоб це був не те щоб план дій нашого уряду, план Гройсмана, а план дій», – сказав прем'єр.

Він зазначив, що цей план буде містити конкретні кроки дій кожного міністерства на 2017-2020 роки.

«Це не якийсь черговий документ, який затвердять і кинуть на узбіччі. Це реальний документ, в якому чітко буде визначено, що має зробити кожне міністерство, щоб забезпечити економічне зростання та соціальну справедливість», – зазначив Гройсман.

Ідею повернення до довгострокового планування обговорювали у вівторок на круглому столі, присвяченому питанням економічного блоку Середньострокового плану пріоритетних дій уряду до 2020 року.

Гройсман обіцяє ріст національної економікиСказано 30 травня 2016 р.Статус обіцянки: Виконано

Нагадаємо, що Кабінет міністрів України в 2017 році збільшить фінансування дефіцитних професійно-технічних спеціальностей.

Гройсман також заявляв, що вартість національного бренду України збільшилася на 39%, завдяки чому цьогоріч він став третім серед брендів країни, які зростали швидше.

«Слово і Діло» зафіксувало 352 обіцянки прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана, 206 з яких він виконав. Коефіцієнт його відповідальності – 59%. Із повним переліком обіцянок Гройсмана можна ознайомитися на сторінці.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: