Суми іноземних інвестицій в економіку України зросли вдвічі – МЕРТ

Читать на русском
Важливим досягненням стабілізації економічної ситуації є досягнення Україною більш високих показників у світових рейтингах легкості ведення бізнесу.

В економіку України в 2016 році було вкладено $3,8 млрд іноземних інвестицій, що перевищує показники 2015 року вдвічі.

Про це сказав перший віце-прем'єр-міністр – міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів під час семінару, присвяченого розвитку інвестиційного та експортного потенціалу регіонів, передає «Слово і Діло» з посиланням на УНН.

«В економіку України в 2016 році іноземними інвесторами вкладено 3,8 мільярда доларів. Це вдвічі більше, ніж у 2015 році», – сказав він.

За його словами, важливим досягненням стабілізації економічної ситуації є досягнення Україною більш високих показників у світових рейтингах легкості ведення бізнесу Світового банку.

Степан КубівНародний депутат України
Кубів заявив, що Україна у 2017 році підніметься на 15-20 позицій у рейтингу Doing BusinessСказано 27 грудня 2016 р.Статус обіцянки: Не виконано

Нагадаємо, Україна піднялася на 80-е місце в рейтингу Doing Business-2017.

Раніше Володимир Гройсман розповів, коли виконає обіцянку про запуск агентства супроводу інвестицій.

«Слово і Діло» зафіксувало 42 обіцянки першого віце-прем'єр-міністра – міністра економічного розвитку і торгівлі України Степана Кубіва, 25 з яких він виконав. Коефіцієнт його відповідальності – 60%. Із повним переліком обіцянок Кубіва можна ознайомитися на сторінці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: