Штаб АТО: бойовики після опівночі застосували важку артилерію

Читать на русском
Члени незаконних збройних формувань із забороненої великокаліберної артилерії обстріляли українських військових у зоні АТО.

Російсько-окупаційні війська після 00:00 24 січня застосували артилерію калібру 120 мм під час обстрілів позицій Збройних сил України в Троїцькому та Новозванівці.

Про це в ефірі телеканалу «112 Україна» розповів керівник прес-центру штабу АТО Леонід Матюхін, повідомляє «Слово і Діло».

«Ніч минула неспокійно. На цю хвилину вже 10 обстрілів. Також використовували й важке озброєння. На маріупольському напрямку зі стрілецької зброї й гранатометів вели вогонь по Широкиному, Лебединському та Гнутовому. Зі 120-міліметрової артилерії на луганському напрямку вели вогонь по Троїцькому, Новозванівці. А на донецькому напрямку із 82-міліметрових мінометів вели вогонь по Авдіївці, з великокаліберних кулеметів і гранатометів – по Луганському», – заявив Матюхін.

Нагадаємо, раніше Президент України Петро Порошенко прокоментував ідею відмови від Донбасу. А в ОБСЄ заявили, що деякі села в зоні АТО перебувають у критичних умовах.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: