Британські інструктори підготували 3 тисячі бійців ЗСУ

Читать на русском
З березня 2015 року понад 80 британських інструкторів проводять тренінги. На перше півріччя 2017 року заплановано ще 29 курсів.

Британські інструктори з 2015 року підготували понад 3 тисячі українських військових.

Про це повідомив міністр оборони України Степан Полторак, передає «Слово і Діло».

«З березня 2015 року понад 80 британських інструкторів проводять тренінги. В рамках операції «Орбітал» підготовлено понад 3 тисячі військовослужбовців Збройних сил України. На першу половину 2017 року заплановано провести 29 курсів за різними напрямками», – наводяться слова Полторака на сайті Міноборони.

Жеваго проігнорував усі закони щодо обіцяного переозброєння арміїНародний депутат не лише не зареєстрував жодного з обіцяних законопроектів щодо реформування й переозброєння армії, але й не проголосував за уже існуючі.

Полторак висловив подяку державному секретарю з питань оборони Великобританії Майклу Феллону за якісну роботу британських інструкторів, які проводять тренування українських військових. Він також поінформував про рішення розширити цю підготовку практично на всі види ЗС України.

Нагадаємо, раніше Феллон призначив спеціального радника для Полторака. Ним став колишній командувач сухопутних військ Збройних сил Королівства, генерал Нік Паркер.

Нещодавно Україна проінспектувала російські військові об'єкти на території Ростовської області.

Раніше Президент України Петро Порошенко подав законопроект про участь іноземців у військових навчаннях.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: