Wizz Air запускає три рейси з Києва до Польщі, Німеччини та Данії

Читать на русском
Wizz Air має намір запустити 3 рейси з Києва до Варшави, Нюрнберга й Копенгагена в 2017 році. Рейс Львів-Вроцлав почне діяти з 13 квітня.

Авіакомпанія Wizz Air (Угорщина) має намір запустити 3 рейси з Києва до Варшави (Польща), Нюрнберга (Німеччина) та Копенгагена (Данія) в 2017 році.

Про це на прес-конференції повідомив корпоративний директор компанії Оуен Джонс, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Українські новини».

За його словами, рейс Київ-Варшава планують запустити з 1 липня, Київ-Нюрнберг – з 25 серпня, а Київ-Копенгаген – з 26 серпня.

Також Wizz Air має намір відкрити рейс Львів-Вроцлав (Польща) з 13 квітня, який буде виконуватися двічі на тиждень, по вівторках і суботах. Квитки на рейси нового авіасполучення доступні на сайті авіакомпанії за ціною від 619 грн.

Експерт розповів про ситуацію на авіаринку УкраїниЕксперт проаналізував ситуацію на авіаринку та можливість повернення компанії Wizz Air в Україну.

Wizz Air наразі пропонує 17 лоукост-маршрутів до 8 країн із двох українських аеропортів – в Києві та Львові.

Як повідомлялося раніше, Мінінфраструктури України в 2017 році очікує більше авіаперевізників-лоукостерів, які будуть здійснювати рейси в нашу країну, а також планує підписати угоду про «відкрите небо» з ЄС.

Нагадаємо, цьогоріч Wizz Air уже відкрив із Києва нові рейси до Гданська, Вроцлава, Ганновера та Братислави.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: