Експерт розповів про ситуацію на авіаринку України

Читать на русском
Богдан Долінцеексперт авіаційної галузі

Ситуація на авіаринку поступово поліпшується, а кількість пасажиропотоку збільшується.

Таку думку в коментарі «Слову і Ділу» висловив експерт авіаційної галузі Богдан Долінце, аналізуючи ситуацію на авіаринку України та можливість повернення Wizz Air в Україну.

«Ситуація на авіаринку покращується й зараз є підстави припускати, що Wizz Air знову може стати цікавий український ринок», – констатував Долінце.

При цьому, за його словами, якщо говорити про напрямки з монополії, то штучно це зробити неможливо, оскільки у нас не одна авіакомпанія, а п'ять. Безумовно, є обмеження за маршрутами, але всі рішення приймає комісія Державіаслужби.

Авіаперельоти для українців стануть дорожчими та тривалішими – експертСпеціаліст поділився міркуваннями про заборону на перельоти авіакомпаніям РФ над Україною, симетричну реакцію та наслідки.

«Конкуренція на ринку все-таки є. Якщо дивитися за останніми двома-трьома комісіями, то МАУ, наприклад, дали напрямки не в тому обсязі, в якому вони хотіли, як і деяким іншим компаніям», – підкреслив він.

Як наголосив експерт, останні півроку є тенденція до поліпшення ситуації на авіаринку, тому дійсно існує перспектива для роботи Wizz Air в Україні.

Нагадаємо, з 20 квітня Wizz Air Україна припинила свою діяльність, пояснивши це зміною правил авіаційного ринку та складною економічною ситуацією в Україні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: