Кличко поїде в Давос і піде до Пінчука

Читать на русском
Мер Києва й голова Київської міської держадміністрації Віталій Кличко відвідає Всесвітній економічний форум у Давосі 17-20 січня та візьме участь в Українському сніданку, який організовує Віктор Пінчук.
Фото: www.telegraf.in.ua

Мер Києва і голова Київської міської держадміністрації Віталій Кличко відвідає Всесвітній економічний форум у Давосі 17-20 січня й візьме участь в Українському сніданку, який організовує Віктор Пінчук.

Про це інформує прес-служба КМДА, повідомляє «Слово і Діло».

«На Український сніданок піду. Найлегше, мабуть, було б відсторонитися й не піти. Я впевнений, що маю як людина, яку знають в усьому світі, доносити позицію – і як громадянина, і як представника влади – щодо зовнішньої політики України, щодо реформ, які відбуваються», – каже Кличко.

«І щоразу я використовую таку можливість, адже мене знають і чують. Окрім того, є ризики, що хтось інший буде доносити неправильні меседжі чи спекулювати в першу чергу щодо нашої політики євроінтеграції. А вона залишається незмінною. Так само, як і наша позиція щодо агресії Російської Федерації на сході України», – наголосив мер.

На думку Кличка, в цьому заході в Давосі беруть участь люди, які мають вплив на світову політику та економіку.

Климпуш-Цинцадзе передумала їхати в ДавосНа відміну від Президента України Петра Порошенка, віце-прем'єр Іванна Климпуш-Цинцадзе відмовилася їхати в Давос.

«Це завжди спілкування, обмін думками та пошук перспектив. Тому потрібно використовувати цей майданчик», – сказав він.

Окрім того, мер зазначив, що в нього запланована низка двосторонніх зустрічей із представниками великих світових компаній, міжнародної спільноти.

Нагадаємо, перед новим роком у статті для The Wall Street Journal Пінчук запропонував владі та українцям погодитися на низку «болючих компромісів» заради завершення конфлікту з РФ. Пізніше в Адміністрації Президента відповіли на цю статтю.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: