Ізраїль завдав ракетного удару по Сирії

Читать на русском
Удари завдані по району авіабази, яку використовують елітні підрозділи Республіканської гвардії Асада.

Командування сирійської армії заявило про те, що Ізраїль обстріляв військовий аеродром у передмісті Дамаска. Вибухи було чути в столиці Сирії, а мешканці одного з передмість побачили великий стовп диму в районі військового аеропорту «Мезза».

Про це повідомляє Reuters, передає «Слово і Діло».

Жахи Алеппо: кількість людей, убитих військами Асада й РосіїМісто Алеппо залишається кривавою раною на тілі Сирії. За час війни його населення скоротилося на три чверті мільйона – до 1,75 мільйона жителів.

Сирійські урядові ЗМІ заявили, що ракети були випущені неподалік Тиверіадського озера на півночі Ізраїлю відразу після опівночі й вдарили по району авіабази, яку використовують елітні підрозділи Республіканської гвардії президента Башара Асада.

Боротьба між сирійською армією й повстанцями триває в Дамаску, незважаючи на те, що в Сирії з 30 грудня 2016 року діє режим припинення вогню. Росія, Туреччина та Іран мають намір розділити Сирію на свої зони впливу.

У Дамаску стався теракт, є загибліУ столиці Сирії Дамаску стався вибух терориста-смертника. від якого загинули принаймні 7 осіб.

Раніше повідомлялося, що турецька та російська сторони погодили новий план перемир'я в Сирії, який буде представлений учасникам сирійського конфлікту. Запропоноване перемир'я не буде стосуватися терористичних організацій. У разі успішного припинення вогню сирійський уряд та опозиція перейдуть до переговорів щодо врегулюванню конфлікту в Астані. Гарантами врегулювання виступлять Туреччина та Росія.

Раніше експерт розповів «Слову і Ділу» про конфлікт у Сирії та війну всіх проти всіх.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: