НАЗК схвалило новий порядок перевірки е-декларацій

Читать на русском
У Національному агентство з питань запобігання корупції схвалили нові порядки перевірки е-декларацій і моніторингу способу життя чиновників.

Керівництво Національного агентства з питань запобігання корупції схвалило нові допрацьовані порядки перевірки електронних декларацій чиновників, а також моніторингу їхнього способу життя.

Відповідне рішення було ухвалено одноголосно, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу відомства.

«Ми вже відпрацювали нові проекти Порядків перевірки декларацій та моніторингу способу життя. Є вимоги суспільства та громадськості, які ми врахували. Національне агентство має отримати можливість розпочати повну перевірку декларацій, тому ми зацікавлені в якнайшвидшій реєстрації Порядків у Міністерстві юстиції. Це абсолютно процедурний документ, яким буде користуватися НАЗК під час проведення перевірок. Він жодним чином не порушує права, свободи та законні інтереси громадян», – заявив заступник голови НАЗК Руслан Радецький.

Нагадаємо, раніше НАЗК направило Мін'юсту доопрацьований порядок перевірки е-декларацій чиновників. Також НАЗК і НАБУ домовилися про обмін інформацією.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: