Захист продовжує наполягати на домашньому арешті для Сущенка

Читать на русском
Адвокат незаконно заарештованого журналіста Укрінформу Романа Сущенка Марк Фейгін заявив, що на майбутньому засіданні Лефортовського суду щодо продовження утримання Сущенка під вартою захист наполягатиме на домашньому арешті.

Адвокат незаконно заарештованого в Росії українського журналіста Романа Сущенка Марк Фейгін наполягатиме на зміні запобіжного заходу з тримання під вартою на домашній арешт.

Про це він розповів у інтерв'ю «Укрінформу», передає «Слово і Діло».

Франція допоможе визволити Сущенка – адвокатФранцузькі дипломати долучаться до захисту протиправно заарештованого у Москві кореспондента Укрінформу в Франції Романа Сущенка.

«Нагадаю, що термін тримання Романа Сущенка під вартою спливає 30 січня. Десь за тиждень до цього має відбутися засідання Лефортовського суду про продовження арешту. Захист, як і раніше, наполягатиме на зміні запобіжного заходу на домашній арешт», – зазначив Фейгін.

За його словами, такий запобіжний захід є «абсолютно адекватним» у ситуації, що склалася.

Як повідомлялося раніше, 3 жовтня Федеральна служба безпеки РФ підтвердила затримання в Москві українського журналіста Романа Сущенка, назвавши його кадровим співробітником української військової розвідки. Проти українського громадянина відкрили кримінальне провадження за статтею «шпигунство».

15 грудня Московський міський суд визнав законним продовження арешту українського журналіста Романа Сущенка. На поточний момент Сущенка внесли до списку з обміну заручниками.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: