Франція допоможе визволити Сущенка – адвокат

Читать на русском
Французькі дипломати долучаться до захисту протиправно заарештованого у Москві кореспондента Укрінформу в Франції Романа Сущенка.
Марк ФейгінФото з відкритих джерел

Французькі дипломати долучаться до захисту протиправно заарештованого у Москві українського жрналіста у Франції Романа Сущенка.

Про це заявив адвокат українського журналіста Марк Фейгін за результатами візиту до Парижа, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Укрінформ».

«Це питання дійсно є предметом великої уваги французької сторони. Вони будуть ним займатися. Форми і результати цієї роботи обговорювати поки що передчасно. Але ми, як мінімум, побачили небайдужість та уважне ставлення до нас – друзів, адвокатів, – а також до Романа як журналіста», – розповів Фейгін.

Сущенко залишиться в СІЗО до 30 січняМосковський суд сьогодні продовжив арешт до кінця січня українському журналісту Роману Сущенку, обвинуваченому в Росії у шпигунстві. Про це повідомив адвокат Марк Фейгін.

При цьому він відзначив доволі високий рівень представництва з боку МЗС Франції на зустрічі з адвокатом та дружиною Сущенка.

Нагадаємо, нещодавно Сущенко звернувся по допомогу для свого звільнення до президента Франції Франсуа Олланда. Українського журналіста затримали 30 вересня у Москві, де перебував із приватним візитом. Росія його звинуватила у шпигунстві.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: