ГПУ підозрює сина Януковича в заволодінні резиденцією «Межигір'я»

Читать на русском
Генеральна прокуратура України повідомила про підозру сину Віктора Януковича Олександру у причетності до заволодіння резиденцією Межигір'я.
Олександр ЯнуковичФото з відкритих джерел

Генеральна прокуратура України повідомила про підозру сину екс-президента Віктора Януковича Олександру у причетності до заволодіння резиденцією «Межигір'я».

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу ГПУ.

ГПУ вважає інформацію РФ щодо притулку Януковича неофіційноюІнформація про місцезнаходження екс-президента Віктора Януковича до Росії і отримання ним політичного притулку в РФ не є офіційною.

Йдеться про підозру за трьома статтями: за організацію створення фіктивних підприємств з метою прикриття незаконної діяльності, що заподіяла велику матеріальну шкоду державі; за посібництво у заволодінні державним майном в особливо великих розмірах службовою особою шляхом зловживанням службовим становищем; за посібництво в легалізації майна, одержаного злочинним шляхом.

Зазначається, що слідство оголосило сина Януковича в розшук та отримало дозвіл суду на його затримання з метою отримання приводу для розгляду клопотання про обрання стосовно нього запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, раніше в Державній службі фінансового моніторингу повідомляли, що екс-президент Віктор Янукович і його оточення розікрали 200 мільярдів гривень. За інформацією коменданта «Межигір'я» Дениса Тарахкотелика, резиденція юридично досі належить Януковичу.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: