У двох областях все ще обмежений рух автотранспорту

Читать на русском
У двох областях України – Миколаївській та Одеській – через сильні снігопади обмежено рух автомобільного транспорту.
Фото з відкритих джерел

У Миколаївській та Одеській областях через сильні снігопади частково обмежений рух автомобільного транспорту.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «112 Україна».

Так, наразі закрито рух автотрасами М-15 Одеса-Рені та М-16 Одеса-Кучурган, діє обмеження на рух вантажного транспорту на двох ділянках дороги М-13 Кіровоград-Платонове (157-216 км і 254-416 км).

У Миколаївській області ускладнений проїзд автомобільною дорогою місцевого значення до села Ульянівка Братського району: там на деяких ділянках висота снігового покриву сягає 2 м.

Усього ж на території України в розчищенні доріг задіяні понад 1,5 тис. одиниць техніки та близько 2 тис. осіб.

В Європі люди гинуть від морозівУ Європі через аномально сильні морози і снігопади гинуть люди, скасовані сотні авіарейсів.

«Станом на сьогоднішній ранок на дорогах державно-регіонального значення заторів не зафіксовано. Для забезпечення проїзду та розчищення автодоріг на території України залучено близько 1500 одиниць техніки та 2 тисяч працівників, з яких від ДСНС – 13 одиниць техніки та 45 людей особового складу. Підрозділами ДСНС із 4 січня звільнено зі снігових заметів близько 1800 автомобілів, в яких перебувало близько 4,5 тисяч осіб», – розповів заступник начальника відділу взаємодії із засобами масової інформації ДСНС України Володимир Овсянник.

Також, за його словами, наразі через погодні умови залишаються знеструмленими чотири населених пункти: 3 – в Одеській області, 1 – у Львівській.

Нагадаємо, сьогодні в Україні триватимуть рясні снігопади, збережеться густа хмарність.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: