На Донбасі загинув один український військовий – штаб АТО

Читать на русском
Всього станом на 18:00 за київським часом відбулося 26 обстрілів позицій ЗСУ, в результаті двоє військовослужбовців поранені, а один – загинув.

Незаконні збройні формування у вівторок (з опівночі до 18:00) здійснили 26 обстрілів у зоні проведення антитерористичної операції, серед українських військових – один загиблий і двоє поранених.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр штабу АТО в Facebook.

«Всього відбулося 26 обстрілів (з боку бойовиків – Ред.). Серед наших військових двоє поранених. Один військовий загинув», – йдеться в повідомленні.

На маріупольському напрямку з мінометів бойовики вели вогонь по Талаківці, а з гранатометів різних калібрів – по Мар'їнці, Водяному та Широкиному. Зі стрілецької зброї – по Павлополю й Новотроїцькому. Також по Новотроїцькому вогонь вів ворожий снайпер.

На луганському напрямку по Новозванівці противник вів вогонь із мінометів і протитанкових ракетних комплексів.

Карта АТО: ситуація на сході України станом на 10 січняСитуація на сході країни станом на 00:00 10 січня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів.

На донецькому напрямку бойовики стріляли з мінометів різних калібрів по Авдіївці, Крутій Балці, Опитному та Зайцевому. По Опитному вогонь вела й БМП противника.

Нагадаємо, що за підсумками 9 січня в результаті обстрілів російсько-окупаційних військ на Донбасі були поранені п'ятеро військовослужбовців Збройних сил України.

Раніше Президент Петро Порошенко підписав закон «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення порядку проходження військової служби».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: