В Україні завершився прийом заявок на посаду голови Національної поліції

Читать на русском
Завершився прийом заявок на консультативний конкурс на посаду глави Національної поліції України.
На конкурс подалися 64 претенденти.

Завершився прийом заявок на консультативний конкурс на посаду голови Національної поліції України, заявки подали 64 претенденти.

Про це написав у Twitter міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, передает «Слово и Дело».

Стали відомі умови для участі в конкурсі на посаду голови НацполіціїКонкурсна комісія оголосила умови для участі в конкурсі на посаду голови Національної поліції України.

«Завершився прийом заявок на консультативний конкурс на главу Нацполіціі України. Подано 64 заявки, з якими починає роботу конкурсна комісія», - повідомив міністр.

Як повідомлялося, глава МВС 15 грудня оголосив про проведення консультативного конкурсу на посаду глави Нацполіції України. Аваков висловив надію, що до середини лютого в Україні буде обрано і призначено нового керівника Національної поліції.

Відзначимо, 14 листопада Хатія Деканоїдзе заявила про свою відставку з посади голови Нацполіції. Зараз її обов'язки виконує перший заступник голови Нацполіції Вадим Троян.

Нагадаємо, раніше до участі в конкурсі на посаду суддів Верховного суду допущені 653 кандидата, з них 230 жінок і 423 чоловіки.

Раніше експерт розповів «Слову і Ділу», чи піде у відставку Аваков після інциденту в Княжичах?

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: