У центрі Єрусалима вантажівка в'їхала в натовп

Читать на русском
Терорист на вантажівці в'їхав у групу пішоходів в районі Старого міста в Єрусалимі. За даними видання Haaretz, загинули чотири людини, 15 отримали поранення.

Терорист на вантажівці в'їхав у групу пішоходів в районі Старого міста в Єрусалимі.

Про теракт повідомляє видання Haaretz, пише «Слово і Діло».

За даними видання, загинули чотири людини, 15 отримали поранення. Вантажівка Mercedes з'їхала з дороги і врізалася в групу ізраїльських військовослужбовців і цивільних осіб, які вийшли з автобуса.

У той же час, як повідомляє ізраїльське радіо «Галею Цахаль», метою теракту в Ієрусалімі була група військових. Серед загиблих один чоловік і три жінки.

ІДІЛ взяв на себе відповідальність за теракт у БерлініТерористична організація Ісламська держава взяла на себе відповідальність за теракт на різдвяному ярмарку в Берліні.

«Коли вантажівка почала рухатися у бік військових, вони відкрили по ньому вогонь, але безуспішно, і він встиг наїхати на них ще раз, перш ніж терорист був убитий», – розповів водій автобуса, який став очевидцем події.

Поліцейські застрелили водія машини на місці події. За кермом автомобіля ймовірно перебував палестинець. У поліції кваліфікували подію як теракт.

Нагадаємо, у Берліні затримали підозрюваного в справі про напад на ярмарок.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: