Жителі окупованого Донбасу намагаються служити тільки в військах забезпечення – розвідка

Читать на русском
Бажаючі вступити до лав бригади погоджуються проходити службу виключно в підрозділах забезпечення і категорично проти призначення до складу бойових підрозділів.

Жителі окупованих територій Донбасу погоджуються проходити службу виключно в підрозділах забезпечення 2 АК ВС РФ і категорично проти призначення до складу бойових підрозділів.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України, передає «Слово і Діло».

«Бажаючі вступити до лав бригади погоджуються проходити службу виключно в підрозділах забезпечення і категорично проти призначення до складу бойових підрозділів. Таким чином, основним джерелом комплектування особовим складом бойових підрозділів залишаються вербувальні центри на території РФ, в тому числі в містах Курськ, Ростов-на-Дону, Новочеркаськ», – повідомляє розвідка.

Відзначається, що з метою поповнення некомплекту в частинах і підрозділах 7 окремої мотострілкової бригади (Брянка) 2 АК ВС РФ здійснюються активні заходи по набору кандидатів на військову службу. Таким чином, окупанти заповнюють втрати особового складу після боїв в районі «Світлодарськ виступу».

Торгівля Кримом та Донбасом: експерт оцінив відповідь АП на заклики ПінчукаПолітолог-міжнародник поділився міркуваннями щодо ситуації навколо статті Віктора Пінчука про торгівлю територіями та оцінив відповідь АП.

Нагадаємо, що Австрія прийняла рішення виділити Україні додаткових 2 мільйони євро гуманітарної допомоги жителям Донецької і Луганської областей.

Як раніше повідомлялося, конфлікт всередині і навколо України є пріоритетом для Австрії під час головування в ОБСЄ.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: