У Донецькій ВЦА розповіли, на що підуть австрійські гроші

Читать на русском
У Донецькій обласній військово-цивільній адміністрації розповіли, на що витратять отримані від Австрії кошти.

Отримані від Австрії гроші будуть витрачені на розмінування, гуманітарну допомогу поблизу лінії розмежування, а також підтримку об'єктів життєдіяльності.

Про це в ефірі телеканалу «112 Україна» розповів заступник голови Донецької військово-цивільної адміністрації Євген Вілінський, повідомляє «Слово і Діло».

«Я думаю, вони будуть направлені якомога швидше. Основні напрямки діяльності – розмінування, гуманітарна допомога поблизу лінії фронту, підтримка об'єктів життєдіяльності», – сказав Вілінський.

За його словами, візит голови ОБСЄ, глави МЗС Австрії Себастьяна Курца на Донбас є свідченням того, що Україна залишається в центрі уваги європейських політиків.

«Це був дуже знаковий візит. Австрія з 1 січня головує в ОБСЄ, голова прибув в Україну. Це ще одне свідчення того, що ситуація в Україні залишається в центрі уваги європейських політиків. І особливо був корисний супроводжував дуже великий пул близько двох десятків західних ЗМІ, які самі могли побачити руйнування, поспілкуватися з жителями», – сказав заступник голови Донецької ВЦА.

Нагадаємо, раніше стала відомо, що Австрія відправить на Донбас гумдопомогу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: