У боях за Круту Балку загинув службовець ЗСУ

Читать на русском
Бойове зіткнення між одним із підрозділів сил АТО та бойовиками відбулося в районі селища Крута Балка.

Військовослужбовець Збройних сил України загинув у середу вдень у районі селища Крута Балка, що в Ясинуватському районі Донецької області в результаті зіткнення.

Бойове зіткнення між одним із підрозділів сил АТО та бойовиками відбулося в районі селища близько 15:00 середи, повідомляє прес-центр штабу АТО в Facebook, передає «Слово і Діло».

«Бій тривав близько тридцяти хвилин, завдяки злагодженим діям підрозділів сил АТО ворог змушений був відступити ... В результаті бою загинув військовослужбовець ЗСУ», – поінформували про підсумки бою в прес-центрі.

Секретар РНБО анонсував переломний рік у війні на ДонбасіУ поточному році Україна не втратила жодного метра своєї території, а Збройні сили значно поліпшили свої позиції.

Нагадаємо, що за минулу добу на Донбасі проросійські бойовики 50 разів відкривали вогонь по українських позиціях у зоні АТО. Також відбулося одне зіткнення між сепаратистами та бійцями ВСУ.

Як повідомлялося раніше, «влада ЛНР» завершує демонтаж обладнання шахти «Марія-Глибока», яка раніше носила ім'я Менжинського, в місті Первомайськ Луганської області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: