Трампу загрожує імпічмент через Росію – політолог

Читать на русском
ФБР і ЦРУ грунтовно узялися за розслідування російського впливу на перемогу Трампа в президентських виборах.

Новообраний президент США Дональд Трамп, який вступить на посаду 20 січня, може втратити президентства, якщо американські спецслужби доведуть вплив Росії на його перемогу на виборах.

Про це написав у Facebook політолог Ігор Эйдман, передає «Слово і Діло».

За його словами, ФБР і ЦРУ грунтовно узялися за розслідування російського впливу на перемогу Трампа в президентських виборах.

Трамп назвав головні пріоритети роботи адміністрації президента СШАНовообраний президент США Дональд Трамп назвав головні пріоритети роботи своєї адміністрації.

«Скандал з російським втручанням у президентські вибори в США розростається. Донедавна він відверто валяв дурня і говорив з цього приводу якусь нісенітницю. Але тепер він вже не може ігнорувати розслідування ЦРУ і ФБР і каже, що готовий зустрітися з керівниками розвідувального співтовариства, щоб отримати нову інформацію щодо цієї ситуації», – написав Эйдман.

Він зазначив, що для Трампа розслідування російського втручання може погано скінчитися.

«Мабуть розуміє (Трамп – ред.), що запахло смаженим. Якщо допомога Трампу (у перемозі на президентських виборах у США – ред.) з боку російської влади буде доведена, йому загрожує імпічмент», – додав політолог.

Нагадаємо, Дональд Трамп анонсував зустріч з главами розвідслужб, у зв'язку із звинуваченнями Росії в кібератаках через що проти країни були введені нові санкції.

Раніше політолог Олександр Палій розповів «Слову і Ділу» чи буде США йти на поступки РФ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: