Королевська не домоглася відновлення фінансування ПТУ з Держбюджету

Читать на русском
Наталія Королевська і фракція Опозиційного блоку не домоглася прийняття власного законопроекту щодо фінансування ПТУ з Держбюджету, а також не підтримала відповідні урядові пропозиції.

Народний депутат України Наталія Королевська не посприяла тому, щоб фракція «Опозиційного блоку» домоглася відновлення фінансування професійно-технічних навчальних закладів (ПТУ) з Державного бюджету.

Про це депутатка заявила 18 березня 2016 року, передає «Слово і Діло».

Станом на 20 грудня 2016 року парламент прийняв пропозиції Кабміну про внесення змін до Бюджетного кодексу в частині порядку фінансування закладів професійно-технічної освіти. Тепер, щоб покрити дефіцит місцевого бюджету на фінансування ПТУ, уряд передбачив спеціальну освітню субвенцію з фонду регіонального розвитку.

Нагадаємо, що 4 лютого 2016 року Верховна Рада прийняла за основу і в цілому проект закону «Про внесення змін до закону України «Про Державний бюджет України на 2016 рік» щодо фінансування професійно-технічної освіти» №3830-3. 18 березня Президент його ветував.

Оскільки фракція «Опозиційного блоку» не добилася прийняття власного законопроекту щодо фінансування ПТУ з Держбюджету, а також не підтримала відповідні урядові пропозиції, редакція ІА «Слово і Діло» привласнює цій обіцянці статус «Не виконано».

У базі даних «Слово і Діло» зафіксовано 118 обіцянок народної депутатки Наталії Королевської, 40 з яких вона виконала. Коефіцієнт відповідальності політика не високий – 34%. З повним переліку обіцянок Королівської можна ознайомитися на сторінці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: