Не вийшовши з міністерського амплуа, Королевська взялася за переселенців

Читать на русском

Екс-міністр соціальної політики, а нині – народний депутат від «Опозиційного блоку» Наталя Королевська, після низки провалених обіцянок на посаді міністра соціальної політики в уряді Азарова, обіцяє покращення соціального становища вимушеним переселенцям з окупованих територій Донбасу.

Зокрема, «Слово і Діло» зафіксувало її обіцянки щодо внесення змін до закону про вимушених переселенців та сплати їм у повному обсязі соціальних виплат.

Під час свого візиту до Артемівська, що в Донецької області, депутатка зустрілася з вимушеними переселенцями з окупованих територій Донбасу. На зустрічі вона, зокрема, зазначила, що буде вимагати безкоштовного харчування у закладах освіти для дітей внутрішньо переміщених осіб.

Також Королевська заявила, що вимагатиме у Міністерства фінансів та уряду виплат у повному обсязі належної біженцям державної допомоги.

Читайте також: Грошей, наданих «Нафтогазу», вистачило б на 500 грн субсидій кожній родині

Нагадаємо, раніше Наталя Королевська заявляла, що Бюджет-2015, прийнятий парламентом напередодні Нового року, непридатний у якості головного економічного кошторису держави і його потрібно повністю переписувати. Пропозиції від своєї політичної сили до закону про Держбюджет нардеп пообіцяла внести ще 13 січня.

Разом з тим, «Слово і Діло» констатує, що за час своєї роботи на посаді міністра соціальної політики в уряді Миколи Азарова Наталя Королевська провалила 27 обіцянок з 80. Тобто більш ніж із третиною власних ініціатив в Кабміні політик не впоралась.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: