Полковнику Без’язикову висунули підозру в держзраді

Читать на русском
Слідчі Служби безпеки України за погодженням з Генпрокуратурою повідомили полковнику Івану Без’язикову про підозру в державній зраді.

Слідчі СБУ за погодженням із Генпрокуратурою повідомили Івану Без’язиков про підозру в державній зраді.

Про це повідомляє прес-служба СБУ, передає «Слово і Діло».

Так, про підозру повідомлено відповідно до ч. 1 ст. 111 Кримінального кодексу України.

«Служба має беззаперечні докази (свідчення свідків та оперативно-технічні матеріали) того, що зрадник співпрацював із розвідувальними структурами бойовиків, підконтрольних російським спецслужбам, і навіть обіймав там одну з керівних посад», – зазначив заступник начальника Головного слідчого управління СБУ Віталій Маяков.

Суд заарештував Без'язикова на два місяціСтоличний Шевченківський райсуд ухвалив рішення щодо обрання запобіжного заходу полковнику ЗСУ Івану Без'язикову.

Шевченківський районний суд Києва обрав запобіжний захід підозрюваному в зв'язках із бойовиками полковнику ВСУ Івану Без’язикову у вигляді тримання під вартою на два місяці.

Полковник Збройних сил України Іван Без’язиков, підозрюваний у співпраці з «ДНР», пояснив наявність у нього в полоні зброї спробою бойовиків завербувати інших українських військовополонених.

13 грудня Служба безпеки підтвердила затримання полковника Збройних сил України Івана Без’язикова за підозрою в участі в терористичній організації «ДНР».

Іван Без’язиков був звільнений із полону бойовиків 5 липня. Він перебував там із серпня 2014 року.

Раніше експерт розповів «Слову і Ділу» про деталі затримання Без’язикова.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: