Погода в Україні на 28 грудня: мінлива хмарність і мокрий сніг

Читать на русском
28 грудня в Києві хмарно з проясненнями, мокрий сніг, на дорогах місцями ожеледиця. Температура повітря вночі й удень -1... +1 градус.

У середу, 28 грудня, в Україні буде переважати волога й похмура погода. У всіх областях, окрім південних, очікуються опади мокрого снігу. Вітер північно-західний, південно-західний, 7-12 м/с.

Про це повідомляє «Гісметео», передає «Слово і Діло».

У центральних областях хмарно з проясненнями, місцями випаде мокрий сніг. Температура повітря вночі -1... 0°С, вдень +1... +2°С.

На заході країни хмарно, локально пройде мокрий сніг. Температура повітря вночі становитиме -1... +1ºС, вдень +1... +3°С.

Якою буде погода в Україні на Новий рікУ суботу, 31 грудня, та в неділю, 1 січня, в більшості областей України будуть помірні морози, але без опадів. Температура повітря впаде до -5...9°С.

У Карпатах сніг, температура повітря вночі й удень -9... -4 градуси. В Моршині мокрий сніг, температура вночі та вдень 0... +2 градуси. У Трускавці мокрий сніг, температура вночі й удень -1... +1 градус. У Сваляві мокрий сніг, температура вночі та вдень -1... +1 градус.

На півночі України хмарно, мокрий сніг. Температура повітря вночі -1... 0°С, протягом дня +1... +2°С.

У східних областях мінлива хмарність, переважно без опадів. Лише в Харкові прогнозується мокрий сніг. Температура вночі -3... -1°С, вдень +1°С.

У південних областях збережеться хмарна погода, без істотних опадів. Вночі -3... -1°С, протягом дня +1... +3°С.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: