Якою буде погода в Україні на Новий рік

Читать на русском
У суботу, 31 грудня, та в неділю, 1 січня, в більшості областей України будуть помірні морози, але без опадів. Температура повітря впаде до -5...9°С.

Погода на Новий рік 2017 в Україні буде морозною – похолодання почнеться вже 30 грудня.

Про це повідомила синоптик Наталка Діденко в ефірі «Еспресо.TV», передає «Слово і Діло».

А в суботу, 31 грудня, та в неділю, 1 січня, в більшості областей України будуть помірні морози, але без опадів. Температура повітря впаде до -5... -9°С.

В останній тиждень року синоптик Діденко прогнозує вологу, але теплу погоду.

У вівторок, 27 грудня, в Україні часом очікується мокрий сніг у західних і північних областях з дощем і місцями з ожеледицею. На дорогах місцями ожеледиця. Температура вночі та вдень від 2°С морозу до 4°С тепла, в східних областях вночі очікується 1...6°С морозу.

У Києві завтра вночі помірний, а вдень невеликий мокрий сніг із дощем. На дорогах місцями ожеледиця. Температура повітря вночі прогнозується близько 0º, вдень повітря прогріється до 1...3°С тепла.

Нагадаємо, вихідні на Новий рік і Різдво 2017 року в Україні не будуть безперервними. Разом із суботами та неділями в січні українці відпочинуть 11 днів.

Раніше повідомлялося, що на Північному полюсі протягом листопада-грудня 2016 року була зафіксована рекордна температура.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: