Що народні депутати обіцяють українцям на наступний рік?

Читать на русском

«Слово і Діло» серед обіцянок народних депутатів України виокремило ключові з тих, які парламентарі дали на наступний рік. Тож ми розберемо, що представники різних фракцій Верховної Ради пообіцяли виконати в наступному, 2017 році.

Нардеп від «Блоку Петра Порошенка» Сергій Березенко пообіцяв, що БПП підтримає закон про спецконфіскацію, якщо він буде стосуватися лише активів і коштів екс-президента Віктора Януковича.

В цьому з ним, як не дивно, згодні й в опозиції. Так, голова фракції «Опозиційного блоку» Юрій Бойко видав аналогічну за змістом обіцянку.

Повертаючись до пропрезидентської фракції, додамо обіцянку Івана Вінника про те, що фракція БПП не дасть жодного голосу за легалізацію терористів на окупованих територіях.

Андрій Тетерук з «Народного фронту» пообіцяв, що його фракція лобіюватиме питання фінансування проекту «Європейський вал» щодо облаштування кордону з Російською Федерацією.

Голова фракції «Батьківщина» Юлія Тимошенко пообіцяла, що її фракція проголосує за створення парламентської тимчасової слідчої комісії з розслідування заяв та записів Олександра Онищенка.

Не зраджуючи своєму стилю, голова «Радикальної партії» Олег Ляшко пообіцяв, що його фракція домагатиметься збільшення мінімальної зарплати й пенсії на наступний рік.

Олег Березюк із «Самопомочі» пообіцяв, що його фракція підтримає постанову про візовий режим із Росією.

Щодо самого голови Верховної Ради, то Андрій Парубій пообіцяв робити все для зростання авторитету парламенту в суспільстві.

Побажаємо йому та його колегам успіхів у виконанні цих та інших обіцянок.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: