«Список Магнітського» може поповнитися тридцятьма новими іменами

Читать на русском
Міжнародний Фонд Справедливість для Сергія Магнітського опублікував новий список чиновників, які, на думку організації, причетні до посмертного переслідування покійного юриста Hermitage Capital.

Програма «Справедливість для Сергія Магнітського» сьогодні, 26 грудня, оприлюднила новий список осіб, що переслідували Сергія Магнітського, який розкрив розкрадання понад 5,4 мільярда рублів корумпованими чиновниками, через сім років після його вбивства в слідчому ізоляторі СІЗО «Матроська Тиша».

Про це йдеться в прес-релізі організації, передає «Слово і Діло».

Також повідомляється, що Слідчий департамент МВС РФ знову відмовив матері Сергія Магнітського в скарзі на незаконне посмертне переслідування її сина в кримінальній справі щодо легалізації викрадених із Бюджету 5,4 мільярда рублів.

У «ДНР» і «ЛНР» поширюють чутки про домовленості Путіна з Трампом щодо скасування санкцій проти РФ – ТимчукНародний депутат, координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук повідомив про напружену ситуацію в зоні АТО, незважаючи на оголошене перемир'я.

«До нового списку увійшли 30 співробітників МВС, Генеральної прокуратури, ФСБ і Слідчого комітету РФ, які курирують посмертне звинувачення щодо Сергія Магнітського, й звільняли від відповідальності викритих Сергієм Магнітським на розкраданні з російського Бюджету 5,4 мільярда рублів членів злочинної групи Клюєва-Павлова та співробітників МВС і ФПС РФ, що діяли з ними у змові», – йдеться в повідомленні.

Раніше експерт розповів «Слову і Ділу» про глобальний статус «закону Магнітського».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: