У викрадачів лівійського літака замість зброї були муляжі

Читать на русском
За попередніми даними слідства, викрадачі лівійського літака використовували бутафорську зброю. Про це повідомив прем'єр-міністр Мальти Джозеф Мускат.

За попередніми даними слідства, викрадачі лівійського літака використовували бутафорську зброю.

Про це написав у Twitter прем'єр-міністр Мальти Джозеф Мускат, повідомляє «Слово і Діло».

Зловмисників, які викрали лівійський літак, арештували після того, як борт здійснив посадку в міжнародному аеропорту Мальти. Вони самі здалися владі, відпустивши більшу частину заручників.

У Лівії невідомі викрали літак із пасажирами на бортуАвіалайнер A320 лівійської авіакомпанії Afriqiyah Airways, що виконував переліт внутрішнім маршрутом, захоплений викрадачами.

Досі неясно, скільки в точності було зловмисників. Є підстави вважати, що вони є прихильниками поваленого і убитого в 2011 році лівійського лідера Муаммара Каддафі.

Очевидці розповіли, що невідомий, вийшовши із захопленого літака на трап, розмахував зеленим прапором, що використовувався за часів Каддафі. Син Муаммара Каддафі Сейф аль-Іслам, що знаходиться у в'язниці, заперечує будь-який зв'язок з викрадачами лівійського літака, який приземлився на Мальті.

Нагадаємо, вчора у Лівії невідомі викрали літак із пасажирами на борту, де перебувало 118 осіб. Лайнер авіакомпанії Afriqiyah Airways виконував внутрішній рейс з міста Сабха до столиці Лівії Тріполі і був захоплений майже відразу після вильоту.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: