У Львові карантин у школах продовжили до кінця року

Читать на русском
До кінця року львівські школи залишаться на карантині. Дошкільні навчальні заклади будуть працювати в звичайному режимі.

У школах Львова продовжили карантин до 30 грудня у зв'язку з високим рівнем захворюваності грипом і гострими респіраторними вірусними інфекціями (ГРВІ).

Як повідомили в прес-службі Львівської міської ради, таке рішення було прийнято міською комісією з техногенної небезпеки та надзвичайних ситуацій, передає «Слово і Діло».

У МОЗ розповіли, скільки українців захворіли на грип та ГРВІУ Міністерстві охорони здоров'я України відзначили, що найбільший показник захворюваності на грип та ГРВІ зареєстрований у Києві, найменший – у Закарпатській області.

«З 26 по 30 грудня в школах припинено навчання. Тільки дошкільні навчальні заклади міста будуть працювати у звичайному режимі. Якщо за минулий тиждень було зареєстровано 8,5 тис. випадків захворювань на ГРВІ, то на цьому тижні зареєстровано 10 тис. випадків. Показники вдвічі перевищують епідпоріг», – зазначили у Львівській міськраді.

Нагадаємо, карантин у Львові запровадили 20 грудня.

У 17 областях України і Києві показники захворюваності на грип та ГРВІ не перевищили епідемічні пороги. Найвищий показник захворюваності зареєстрований у Києві, найнижчий – у Закарпатській області.

Раніше повідомлялося, що в Україні фахівці зафіксували понад 30 штамів вірусів грипу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: