Рибні патрулі отримають додаткові бюджетні кошти

Читать на русском
У Державному бюджеті на 2017 рік для рибних патрулів передбачили додатково 40 мільйонів гривень.

Держрибагентство отримає з Держбюджету на 2017 рік на 40 мільйонів гривень більше, ніж роком раніше. Ці кошти підуть на рибні патрулі.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на UBR.

В ухваленому бюджеті на 2017 рік передбачено додаткове фінансування в розмірі 40 млн грн на рибний патруль, а також 40 млн грн на фінансування програми «Селекція у рибному господарстві та відтворення водних біоресурсів у внутрішніх водоймах та в Азово-Чорноморському басейні».

Це є частиною коштів, які Держрибагентство просило надати на придбання нової техніки для рибного патруля в розмірі 140 млн грн.

У листопаді-грудні інспекторський склад рибоохоронної патруля почали формувати для 8 областей - Дніпропетровської, Закарпатської, Івано-Франківської, Миколаївської, Рівненської, Тернопільської, Одеської та Харківської.

Держрибагентство продовжує активну роботу по виділенню ще 100 млн грн для придбання мінімально необхідної техніки і запуску рибоохоронних патрулів у всіх областях.

Нагадаємо, раніше Київський рибоохоронний патруль виявив 529 порушень, які завдали збитків державі на суму близько 1,2 млн грн.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: