Київрада профінансує виділення житла сім'ям загиблих бійців

Читать на русском
Київська міська рада до кінця року направить 13,5 мільйона гривень на житло для сімей загиблих учасників АТО.

Київська міська рада до кінця року направить 13,5 мільйона гривень на забезпечення житлом сімей загиблих учасників АТО.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Укрінформ».

Київська міська рада внесла зміни до рішення «Про бюджет міста Києва на 2016 рік», згідно з яким столиця до кінця року направить 13,5 млн грн на житло для сімей загиблих бійців АТО.

За відповідне рішення проголосували 73 депутати Київради.

«З державного бюджету додаються 13,5 мільйона гривень на придбання житла воїнам АТО», - зазначив голова постійної комісії Київради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку Андрій Странніков.

Згідно зі змінами, збільшуються надходження до загального фонду столичного бюджету за рахунок субвенцій з державного бюджету місцевим бюджетам на будівництво і придбання житла для сімей загиблих військовослужбовців, які брали безпосередню участь у АТО, а також для інвалідів I-II групи з числа військовослужбовців АТО, які потребують поліпшення житлових умов.

Нагадаємо, Київська міська рада на засіданні в понеділок затвердила бюджет столиці на 2017 рік з дохідною частиною 38,238 млрд грн. Видаткова частина складе 38,239 млрд грн, профіцит загального фонду бюджету передбачено на рівні 7,188 млрд грн частково за рахунок субвенцій з Держбюджету.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: