В Україні зросли обсяги будівництва

Читать на русском
За 11 місяців 2016 року будівельні підприємства збільшили обсяги робіт порівняно з аналогічним періодом минулого року на 14,1 відсотка.

У січні-листопаді 2016 року будівельні підприємства збільшили обсяги робіт порівняно з аналогічним періодом минулого року на 14,1%.

Про це повідомила Державна служба статистики України, передає «Слово і Діло».

Обсяги робіт із будівництва будівель за звітний період збільшилися на 16,1% – до 30,4 млрд грн. Роботи з будівництва житлових будинків збільшилися на 13% – до 15,2 млрд грн, з будівництва нежитлових будівель – на 19,6%, до 15,2 млрд грн.

Гройсман розповів про пріоритети в будівництві дорігКабінет міністрів наступного року зробить ставку на будівництво дороги Одеса-Рені. Також буде встановлено 78 вагових комплексів на найбільших магістралях країни.

Роботи з нового будівництва, реконструкції та технічного переозброєння в січні-листопаді становили 81,7% від загального обсягу, в той час як роботи з капітального та поточного ремонту – 9,9% й 8,4% відповідно.

Також повідомляється, що будівельні підприємства Києва за звітний період збільшили обсяги робіт на 24,8% – до 14,1 млрд грн, виконавши 23,8% від загального обсягу робіт у країні.

Дані наводяться без окупованих територій Донецької та Луганської областей, а також АР Крим.

Раніше повідомлялося, що ринок будівництва житла буде розвиватися, незважаючи на складну ситуацію в банківському секторі.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: