У справі перестрілки в Княжичах призначено 15 експертиз – Луценко

Читать на русском
У рамках розслідування справи про стрілянину в Княжичах призначено 15 судових експертиз. Результати стануть відомі через 1,5 місяці.

Експертизи щодо подій у Княжичах будуть проводитися місяць-півтора, після чого слідство зможе встановити, хто з правоохоронців вистрілив першим.

Про це повідомив генеральний прокурор Юрій Луценко на засіданні парламентського комітету з питань забезпечення правоохоронної діяльності, передає «Слово і Діло».

«У цій справі допитані четверо потерпілих, 37 свідків, призначені й проходять 15 судових експертиз. Отриманий дозвіл суду, яким надано тимчасові доступи до речей і документів, проведені 15 оглядів предметів і документів та місце події», – поінформував Луценко.

Луценко пообіцяв оприлюднити відео перестрілки в КняжичахГенпрокуратура отримала повне відео перестрілки між правоохоронцями в Княжичах під Києвом. Про це повідомив генеральний прокурор Юрій Луценко.

Нагадаємо, в ніч на 4 грудня внаслідок перестрілки в селищі Княжичі Київської області загинули п'ятеро співробітників поліції.

Трагедія сталася через те, що співробітники ДСО, які прибули на виклик, переплутали поліцейських-розвідників із грабіжниками й затримали їх, а співробітники КОРД, які прибули на допомогу поліцейським, відкрили вогонь по співробітниках ДСО, подумавши, що це бандити.

За даними ГПУ, організатором злочинної групи, яка планувала пограбування в Княжичах, був екс-співробітник МВС.

15 грудня Шевченківський райсуд Києва заарештував майно банди, яка планувала пограбування в Княжичах.

Нагадаємо, раніше експерт розповів «Слову і Ділу», як буде розвиватися питання презумпції правоти поліцейських в Україні після трагедії в Княжичах.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: