За кермом вантажівки в Берліні був біженець – ЗМІ

Читать на русском
Чоловік, який міг бути за кермом вантажівки, прибув до Німеччини в лютому 2016 року як біженець. За даними ЗМІ, він приїхав із Пакистану.

Чоловік, який міг бути за кермом вантажівки, прибув до Німеччини в лютому 2016 року як біженець.

Про це пише DW.com, повідомляє «Слово і Діло».

За даними німецького видання Die Welt, він приїхав із Пакистану. Встановити його особу правоохоронцям заважає той факт, що чоловік неодноразово змінював своє ім'я.

Раніше стало відомо, що вантажівка, якою скоєно наїзд, належить польській транспортній компанії, але її власник Анджей Журавський стверджує, що за кермом був не його штатний водій.

Смертельний інцидент у Берліні – не терактПоліція німецької столиці Берліна виключила можливість терористичного акту в наїзді вантажівки на ярмарок.

За словами Журавського, водієм машини був його двоюрідний брат, який має великий досвід і не міг такого зробити. Він додав, що розмовляв з дружиною водія вантажівки, й вона сказала, що вже 16 годин не може зв'язатися зі своїм чоловіком телефоном.

Вантажівка перевозила сталеві конструкції вагою 25 тон. 19 грудня їх мали віддати замовнику, проте клієнт переніс зустріч на четвер.

Нагадаємо, вчора в Берліні вантажівка в'їхала в натовп людей, які відпочивали на різдвяному ярмарку. Загинули 12 людей, травмовано – 48.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: