«ПриватБанк» заблокував залишок коштів на рахунках корпоративних клієнтів

Читать на русском

Сьогодні вранці залишки грошей на рахунках корпоративних клієнтів ПриватБанку в Приват24 для бізнесу були заморожені.
Фото: УНІАН

Сьогодні вранці залишки грошей на рахунках корпоративних клієнтів «ПриватБанку» в «Приват24 для бізнесу» були заморожені.

Таким чином, всі видаткові операції здійснюватимуться лише з використанням коштів, що надійшли на рахунок після 19 грудня, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на AIN.ua.

Міністр фінансів допускає об'єднання «ПриватБанку» з «Ощадбанком»Міністр фінансів України Олександр Данилюк допустив об'єднання націоналізованого ПриватБанку з державним Ощадбанком.

Ці зміни стосуються всіх корпоративних клієнтів «ПриватБанку», зокрема юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців. У банку зазначають, що це є тимчасовим заходом, втім, наразі невідомо, коли саме ці обмеження будуть зняті.

Тож, якщо на рахунку клієнта станом на 19 грудня були гроші, то зараз вони заморожені та класифікуються як «незнижуваний залишок». Втім, якщо кошти надійшли після цього, їх можна використовувати. Операції з нарахування коштів проходитимуть у звичному режимі.

Більше про термін цих обмежень можна буде дізнатися вже після того, як посаду керівника «ПриватБанку» обійме Олександр Шлапак.

Сьогодні вранці залишки грошей на рахунках корпоративних клієнтів ПриватБанку в Приват24 для бізнесу були заморожені.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: