Україна підпише низку угод з ЄС

Читать на русском
За словами представника України в ЄС, сторони на засіданні Ради асоціацію підпишуть близько 10 угод.

Представник України в ЄС Микола Точицький заявив, що Україна і ЄС на засіданні Ради асоціації підпишуть близько 10 угод.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «УНІАН».

Зокрема, за словами Точицького буде підписано угоду про реформу системи державного управління. «На засіданні звичайно ми будемо говорити про перспективи. У нас близько десяти угод буде підписано, які будуть спрямовані на подальший рух в реформуванні України. Зокрема, буде підписано угоду про реформу системи державного управління, підписання угод про фінансування програм прикордонного співробітництва», - розповів він.

Крім того, очікується підписання угод про залучення кредитів для фінансування вищої освіти в Україні. «Сторони обговорюватимуть і підписувати ці рішення по лінії Україна-Європейський інвестиційний банк про залучення кредитів для фінансування вищої освіти в Україні», - сказав він.

Нагадаємо, в листопаді-грудні 2016 року Україна отримала можливість експорту нових товарів в ЄС, серед яких цукрова кукурудза, висівки, гриби, етанол і товари з групи «інші цукрові продукти».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: