У київському метро замінять платіжні термінали

Читать на русском
Київрада розриває договірні вілносини з двома компаніями, які надають платіжні послуги на території підприємства.

Комісія з питань власності Київради готує конкурс на право розмістити платіжні термінали на території КП «Київський метрополітен» із заміною наявних терміналів.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на finclub.

«Укладені на десятиліття контракти тримають дві маловідомі фірми. Їх ніхто не відбирав на конкурсі, ніхто не схвалював такі терміни контрактів. І такі суми. Ніхто, крім одноосібного керівництва метрополітену», – заявив голова комісії з питань власності Леонід Антоненко.

За його словами, в мережі київського метрополітену працюють 160 платіжних терміналів, на яких київське метро заробляє лише по 413 грн із кожного. В Київраді придумали спосіб, як можна підвищити доходи комунального підприємства «Київський метрополітен».

У новорічну ніч метро в Києві працюватиме на три години довшеКомунальне підприємство Київський метрополітен має намір продовжити роботу на три години в ніч на 1 січня.

«Комісія постановила не продовжувати термін одного з двох платіжнотермінальних договорів (який спливає у вересні 2017 року) і подати позов до суду про розірвання іншого. Плануємо найближчим часом оголосити конкурс на право розмістити платіжні термінали на місці незаконно встановлених», – повідомив Антоненко.

Нагадаємо, що КП «Київський метрополітен» починає процес відмови від жетонів.

Раніше повідомлялося, що вартість гілки столичного метрополітену на житловий масив Вигурівщина-Троєщина обійдеться в 31,55 мільярда гривень.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: