У центрі Нью-Йорка середня ціна нерухомості перевалила за 2 мільйони доларів

Читать на русском
У центрі Нью-Йорка середня вартість квартири вперше перевищила позначку в 2 мільйони доларів.

**Середня вартість квартири на острові Манхеттен у Нью-Йорку в цьому році вперше в історії перевищила 2 мільйони доларів. ** Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «УНІАН».

Зростання цін пов'язане зі збільшенням продажів кондомініумів вартістю понад 10 млн доларів, говориться в дослідженні сайту по нерухомості CityRealty. Значний вплив на ціни, зокрема, надало початок продажів квартир в 432 Парк-авеню - 96-поверховому хмарочосі, найвищому житловому будинку США. 52 з 75 проданих в будівлі квартир коштували більше 10 млн доларів кожна, вартість деяких перевищує 40 млн доларів.

Ціни на квартири на Манхеттені ростуть щороку починаючи з 2011 року, проте CityRealty очікує, що в 2017 році зростання зупиниться через відсутність нових висоток з дорогими квартирами. Середня вартість кондомініумів і квартир в кооперативних будинках на Манхеттені, за винятком Гарлема, в 2016 році склала 2,2 млн доларів проти 1,9 млн доларів роком раніше. Середня ціна на звичайні квартири без урахування дорогого житла склала 1,2 млн доларів.

Нагадаємо, середня вартість житлової нерухомості в новобудовах Києва в листопаді 2016 року склала 23 тис. 275 грн за квадратний метр, збільшившись відносно жовтня на 0,6%.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: