Нью-Йорк витрачатиме на безпеку Трампа мільйон доларів щоденно

Читать на русском
Поліцейська охорона Дональда Трампа і його сім'ї щодня буде коштувати Нью-Йорку 1 мільйон доларів.
Дональд Трамп

Адміністрація міста Нью-Йорк буде витрачати на поліцейську охорону Дональда Трампа і його сім'ї щодня 1 мільйон доларів.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Еспресо.ТВ».

У вартість також входять забезпечення безпеки дорослих дітей Трампа і його онуків, які живуть в Нью-Йорку.

За словами заступника начальника міської поліції по розвідці і контртероризму Джона Міллера, вони всі мають право на отримання захисту.

Відзначається, що витрати істотно не зміняться після інавгурації Трампа, оскільки його дружина Меланія і їх 10-річний син Баррон, як повідомлялося раніше, чи не будуть переїжджати в Білий дім.

«Ми зобов'язані зробити так, щоб обраний президент, його сім'я і його команда були захищені», - сказав мер Нью-Йорка Білл де Блазіо на прес-конференції в п'ятницю.

Він також додав, що місто буде потребувати допомоги з такими витратами.

«Це дуже значні заходи, які вимагають відповідних витрат», - сказав він, пояснивши, що звернеться до федерального уряду для відшкодування витрат нью-йоркської поліції.

З його слів, захищати Трампа в Нью-Йорку особливо дорого, враховуючи, що він живе в найбільш густонаселеному районі найбільшого міста країни.

Справа в тому, пояснив він, що поки в нью-йоркської поліції не було такої ситуації, коли президент США перебував би в місті настільки регулярно.

Нагадаємо, Дональда Трампа обрали новим президентом США.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: